2013. július 29., hétfő

Mozdulj!

Ezt ma már kiírtam facebookra, de annyira tetszik és igaz, hogy muszáj itt a blogban is megörökítenem, ha az idővonalon már nem lesz látható... Az idézet a Girl Power c. facebook oldalról származik. 

"Egyet tudni kell rólam...borzasztóan utálom a lusta embereket. A mai fiatalok pedig - 15-25ig - irtózatosan lusták.
- Sportolsz?
- Nem, semmit.
Általában nálam itt véget érne egy beszélgetés, ha például ismerkednék.
Az edzés jó közérzetet biztosít és vitalitást..blabla..de ezt halljátok a joghurt reklámból is… Kit érdekel?!
Egy 18 éves lány ne legyen narancsbőrös, ne legyen lusta azért tenni, hogy jobban nézzen ki az átlagtól. Ha már huszonévesen elhíztok és ennyi hiúság ragad belétek, akkor egy gyerek után mennyi fog maradni?! Kedvencem, amikor boldogan tologatják a kismamák a babakocsit és a kocsi mögött robog egy tank. Persze a férfi ugyanúgy kell, hogy kívánja a nőt. A terhesség sem adhat elég okot arra, hogy kövérek maradjatok. Le kell fogyni. Törődjetek magatokkal. Szakítsatok rá időt. Nincs kifogás. Mindenki arra szán időt, amire akar. PONT.
Elkezdeni nehéz, de ha ráéreztek az ízére, akkor hálás időtöltés lesz a terembe járás vagy bármilyen mozgás. Ja!..és nagyon fontos lányok. Aki komolyan gondolja, az egyedül jöjjön le a terembe, ne pedig falkában, kifenve-kikenve parfümgőztől megvakulva, óbégatva, traccsolva-hahotázva.
Jöjjön le egyes egyedül és fogadjon föl egy kemény edzőt, aztán ha jó edzővel találjátok szembe magatokat, akkor a smink idővel lekopik, az arc eltorzul, a ruha izzadtságtól lesz nedves és egy két nyögés is el fogja hagyni a szátokat..na persze nem affektálva, hanem úgy szépen őszintén...mert nem 20kg-mal kell lábtolózni és nem 2kg-ossal kell oldalemelni, amikor az 5x-sével is bírjátok. Akkor inkább ne gyertek. Hozzám például tuti ne! Köszi!
Maradjatok kövérek és boldogak és győzzétek meg magatok arról, hogy kövérnek lenni jó és majd jól kommenteljétek be a fitnesz modellek képeit rosszindulatúan, akik naponta meghalnak a terembe… helyettetek is!
Ez a véleményem a súlyzós edzés pozitív oldaláról...
..és tudjátok, hogy igazam van."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése