2014. június 21., szombat

érdekes...

...ha egy pasi kitekintget a kapcsolatból, akkor az belefér és megbocsátható (lenne), de ha a nő ezek után kiadja az útját és máshol keresi a boldogságot, akkor az egy utolsó ribanc lesz. Egyértelmű.

Amúgy jól vagyok. És boldog vagyok. Itthon, Baján. Ideköt minden: a barátaim, a családom, a kutyám és a kutyaiskola, a sport, a munkám és most már egy olyan ember is, aki hónapok óta itt volt az orrom előtt, csak vak voltam, hogy kinyissam a szemem... Úgy érzem, hogy minden téren hazaértem. Nyugodt vagyok, megszűnt a hétköznapi stressz és valami hihetetlen lelki béke lett úrrá rajtam... :) Jó, hogy nem mentem el innen.

Ja, és most már a leendő lovam is ideköt... Bemutatom Táncost, aki ma 3 hetes és ha minden a tervek szerint alakul, akkor az én harci pacajom lesz :D
Szóval, Ő Táncos, aki arról kapta a nevét, hogy már 1-2 naposan szökdécselt... Most meg már pláne, próbálgatja az erejét a leányzó. Anyja lipicai, apja nóniusz, szóval nem lesz kicsi... Sokat kell még tanulnom a lovakról, de azt hiszem, Ő nekem született, és együtt növünk majd fel a feladathoz. Együtt tanuljuk meg a "szakma" csínját-bínját, és remélem, hogy tökéletes párost fogunk alkotni. :)

A nyári szabira még augusztusig várni kell, de azért igyekszünk kihasználni a hétvégéket is: ma családi kaja unokaöcséméknél, holnap Halason kick box bemutató, jövő hétvégén pedig Vácra megyünk. Úgy szép az élet, ha zajlik és ha az elképzelt jövő szépen, lassan megvalósul... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése