2013. március 24., vasárnap

Rise of the Guardians és még pár dolog :)

Amikor két hete azt írtam, hogy a Rontó Ralf az utóbbi évek legjobb meséje, akkor nagyot tévedtem. Oké, jó film az is, de ma megnéztük Robival Az öt legendát és húúú! Egyből kedvenc lett! Szuper a történet, a grafika, tele van jó poénokkal, minden percét élvezed, mert egyáltalán nem unalmas, ötletesek a karakterek... Egyszóval: kötelezően ajánlott minden korosztálynak! :) Lehet, hogy újra elkezdek hinni a Húsvéti Nyúlban, a Mikulásban és most már Dér Jankóban is, mert szerintem ezek a márciusi nagy hidegek miatta vannak... :)


És mi volt még a héten, azon kívül, hogy három napja másra sem tudok gondolni, csak Dexter kutyámra? :) 

Szerdáig voltunk a gyerekklinikán, ahol az egyik kórházi dolgozó (aki nem gyógytornász), azt hitte, hogy én is kollegina vagyok, mert olyan jól tartottam a tornát... Ezek után nekem már nincs több kérdésem... :D Csütörtök reggel jöttem haza Bajára, és péntekre befejeztem a szakdogámat. Igaz, ez csak szerintem van befejezve, a konzulensem még tuti talál benne majd hibákat, de most már minden része megvan, most már csak igazgatni kell... Ja, és megnéztük a Harcosok klubját, az is hatalmas film. Régi, de kötelező darab.

Pénteken találkoztam az online turis csajokkal és beszereztem egy Twister farmert illetve egy nagyon édes, krokodilos pólót :


Jövő hétre már tervben van egy nyári tatyó, jó ötlet volt ez az online turkáló :)

Szombaton és vasárnap neurológiát próbáltam tanulni, több-kevesebb sikerrel. Bizonyos dolgok tök jól megmaradtak, bizonyos fogalmakat meg eszméletlen módon keverek, de majd államvizsgáig még magolok sokat és addig letisztul, legalábbis nagyon remélem... Muszáj most nagyon belehúznom, hogy sikerüljön minden, hogy aztán nyugodt szívvel hozhassam el a bébit májusban... :) Beszéltem a tenyésztővel, és mondta, hogy látja: velem "hosszútávra lehet tervezni", ezért Dexter fedezőkan lesz majd a későbbiekben, akihez hozzák majd a szebbnél szebb lányokat :) De addig hosszú még az út, addig rengeteg tanulnivaló és vizsga vár mindkettőnkre... Nekem is meg kell tanulnom újra kutyázni... Szerintem, menni fog. :) Pláne, hogy olyan segítségek lesznek mellettem, mint Tamás, Eszti és Árpi, akikkel majd aztán rendesen fog zajlani az a szocializáció :D Istenem, ez a kis szaros most négy napos, 260 km-re van tőlem, szerintem éppen békésen szuszog a mamája cicijébe csimpaszkodva, és fogalma sincs róla, hogy én már most is mennyire szeretem... 
Remélem, minden a tervek szerint fog alakulni. Sőt! Minden a tervek szerint fog alakulni! :) 

Álmaim netovábbja lenne, ha ezzel a kutyával kennelt alapíthatnék... Már látom magam előtt a szuka kutyát, amit 2-3 év múlva szerzek neki és belefogok abba, amit mindig is akartam csinálni: német juhászkutyákat tenyészteni. Ez természetesen még a távoli jövő, de jó belegondolni... :) Egyelőre legyen meg ez a kisfiú, kapjak munkát, aztán ráérek ilyesmiken agyalni... :) 

A hétvégi csípős szelek miatt egyszerűen nem bírtam rávenni magam, hogy elmenjek a konditeremig, de azért szombaton is és ma is edzettem otthon fél-fél órát. Lehet, hogy ez kevésnek hangzik, de amikor viszonylag nagy súllyal csinál az ember viszonylag sok gyakorlatot, akkor egyáltalán nem kevés... Mai adag: 4x20 guggolás, 3x30 lábujjhegyre emelkedés (ezeket a 20 kg-os rúddal), aztán pedig 5x30 hasizom gyakorlat (kezemben végig a 2x2 kg-os súly, és az 5-ből 3 kört úgy csináltam, hogy a lábamon volt a 2x1,5 kg-os lábsúly...) Tegnap is hasonlót csináltam, csak akkor vádli gyakorlat helyett 3x15 kitörés volt. Holnap viszont már megyek TRX-ezni, sőt még szerdán is :) Jövő hétre pedig tervben van, hogy kipróbálom a kettlebellt.

Most pedig szép álmokat, mert holnap neuró gyakorlat és azon a topon kell lenni...! 

4 megjegyzés:

  1. Neked köszönhetően megvan a hétfő esti programom!
    Nemrég láttam Rontó Ralf-ot és imádtam, ha azt mondod ez még annál is jobb akkor kötelező megnéznem!!
    Köszi a tippet!

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Pár bajai csaj csinált facebookon egy csoportot, ahol adjuk-vesszük a használt ruhákat, táskákat, ékszereket... :D Meghívlak, ha gondolod :)

      Törlés