2013. január 7., hétfő

Vasárnap, suli

88 éve, ezen a napon született Gerald Durrell, aki a Családom és egyéb állatfajták c. könyvet írta. Én (még) nem olvastam, de mindenképp el fogom, és köszönöm neki, hogy ezzel a frappáns címmel illethettem a blogomat is :D

No, hétvége: nagyrészt tanulással telt, az estéket együtt töltöttük Robival, vasárnap pedig egy családi kaja volt, amire nem voltam felkészülve, de mindenesetre örültem neki, mert nagyon finomakat ettünk és született pár jó kép is :)

 Hogy diétázzon így az ember? :D





Sajnos, tegnap este vissza kellett jönnöm Pécsre...

Ma írtunk reumából: egyelőre csak annyit írt a tanárnő, hogy mindenkinek megvan, majd küldi a konkrét jegyeket is. A szigorlatom hármas lett: egy incifincit vagyok csak csalódott, mert jobbnak éreztem, de a hármas egy gyönyörű jegy, főleg szigorlatra, úgyhogy természetesen eszem ágában sincs javítani :D Holnap van az utolsó vizsgám: fejlődésneurológia. Igen, még a neve is csúnya. Azt tanultam ma egész délután, és amíg olvastam a füzetet, addig úgy éreztem, hogy tudom, most meg eltettem és totál semmi...

Azért tegnap is és ma is edzettem: Rubint Réka 40 perces csípő és popsi tornája volt a program, sőt, tegnap este még volt erőm a P90X hasizomhoz is. Akkor éreztem magam a legjobban, amikor Robi írta facebookon, hogy nagyon büszke rám... :)

2 megjegyzés:

  1. és már Gerald Durrell könyvet sem olvastál még? :O hajrá, ha lesz időd, szerintem nagyon neked valóak, de gondolom ezt nem kell mondanom... egy időben sorra faltam őket. :))
    erről a Zalán falatról meg több képet, nagyon megzaba:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem, de mindenképpen sort fogok rá keríteni, előbb vagy utóbb. :D
      Majd igyekszem róla majd még képeket csinálni, de sajnos én sem látom olyan sűrűn...

      Törlés