2012. december 26., szerda

Karácsony :)

24-én délelőtt elszaladtam a postára, mert megjött az Avonos csomagom, ami magába rejtette a szépséges borvörös körömlakkomat és rúzsomat... :) A rúzs mellé járt egy szájkontúr ceruza is, illetve a lakk mellé a szempillaspirál. (Ez utóbbiból van már itthon vagy öt darab, szerintem életem végéig elég lesz...)



Ebédre bundás kenyeret ettem, mert mama nem főzött az esti halon kívül semmit, de az meg csak délután ötkor volt, így addig muszáj volt valami finomságot magamba tömnöm... :D (El se merem mondani, mennyit híztam az utóbbi időben, úgyhogy 2013-tól súlyos szankciók lesznek bevezetve...) Kora délután, amíg sütött a nap, kivittem Pepit a Kanális partra sétálni, és nem csak róla, de két hattyúról is sikerült jó képeket alkotnom :)











Este 7-re érkezett meg a kis családunk :) Fényképeztünk, ettünk, megajándékoztuk egymást... Ahogy az minden Szenteste lenni szokott :)








Riki kapott tőlem egy baromi előnyös közös képet keretben, Ákos pedig egy gravírozott övet :) Mamáék a három unokától közösen kapták a Pepis pólójukat, Zalánnak pedig egy VW Touraget vettem - igaz, nem 20 millióért, és nem is akkorát... :D A tojáslikőr is sikeres volt, bár szegény Zoli bátyám tojásmentes diétán van, így jól beválasztottam neki... :D 
Én Ákostól kaptam egy Angry Bird-öt, egy kéket :D Mamától piros sálat és sapkát, nagybátyáméktól pedig pénzt, amit el is tettem, mert januárban kelleni fog a fogamra... 

Este kilenc után Rikiék kivittek Csanádra, Robiékhoz :) Kicsit későn értem oda, a szüleik már aludtak, de Robit, Petit és Melindát megajándékoztam/tuk :) Peti szintén gravírozott övet kapott, Melinda pedig parfümöt. Az én ajándékom Robinak egy Scrabble volt, és egy pendrive :) Nagy örömömre mindenkinek tetszettek a meglepetések, és neki is álltunk egy hajnali egyig tartó Scrabble-partynak... :D



A másnap reggelt sült kolbásszal indítottuk és folytattuk az ajándékozást :) Robi szüleinek édességet vittem, én pedig kaptam tőlük egy törölközőt, amit ott is hagytam, így nekem is van sajátom náluk :) Robi ajándéka volt a legédesebb: megkaptam a múltkor kinézett németjuhászos pénztárcát, illetve egy doboz Merci csokit, aminek azt hiszem mindenki ismeri a reklámszlogenjét... :) 
Nagyon boldog voltam, hogy a családjuk része lehetek... :) Ott is voltam náluk egész nap, leszámítva azt az egy órát, amíg hazaszaladtam egy váltás ruháért, illetve egy gyors kutyasétáltatás erejéig összefutottam Lilivel :) Este aztán halászlé, egy újabb menet társas, majd Reszkessetek betörők!, amit letöltöttünk, mert a tv-ben nem sikerült elcsípni... :D 


Ma már akartam tanulni is egy kicsit, de nem tudom mi lesz belőle, mert ebéd után Tamással kimegyünk kutyázni, utána pedig Zoliékhoz kávézni. Estére jön Robi, pénteken pedig még Apáékat is megnézzük :)

2 megjegyzés:

  1. Szia Patri, utólag is boldog karácsonyt.:) Nagyon jó olvasni, hogy végre pozitívan éled át az ünnepet azokkal akiket szeretsz és akik szeretnek téged. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viszont kívánok én is Nektek boldog ünnepeket :)
      És igen, sokkal jobb így hozzáállni az élethez :)

      Törlés